Dagen man gjort allt och inget

Tränat lite på att vara ensam och "mammaledig" idag (skall jobba ett litet tag till ännu) orsaken var att mannen har praktik ikväll, 13-21 och att jag dessutom hade stalledig dag..... Tråååkigt de lux alltså. 
 
Men var en sväng till stan och strosade runt. De hade kommit in nya saker till anttilas konkursförsäljning så där strövade jag nästan 40 min. Gjorde tom lite fynd. Hittade två ugnsformar i rostfritt stål, vilket var behövlig. Vår nyaste form är sisådär 8 år gammal och kanske inte så fresch mera. Hittade en 1.4 liters och en som var 4,5 tror jag. Summan blev 8€ för dessa. Blev nästan paff i kassan och måste kommentera att de blev ju tom billigare än jag räknat. Kassatanten fick sig ett gott skratt i alla fall
 
Strövade runt lite på stan, en sväng via hm då jag skulle vilja ha gravidmjukiskbyxor. Mina vanliga är inte så bekväma mera, även om jag kommer i dem. Men var så varmt och mycket folk och så hade de IGEN flytat gravidkläderna så hitta dem inte. 
 
Eftsom jag då skulle vara ensam hela kvällen tyckte gjorde jag ett enhälligt beslut att alla som är hemma får makuunigodis. Tackade för de och köpte mig en påse (räcker väl hela veckan den påsen) 
 
Väl hemma har jag mest pysslat och varvat soffan. Testade en ny form genom att laga kycklingvingar till middag, formen fungerade. Eldat i spisen och höjt innertemperaturen med 3 grader.  Vi har inte ens satt på elementen ännu så är lite kyligt. Inte ens fönstren har vi fått in. Har även kört tre maskiner disk (fjärde på gång nu. Vi har ju bara en liten bordsdiskmaskin så rymmer inte så mycket. Skulle Antagligen gå snabbare att diska för hand, men vem orkar de? Redde upp lite i köket, VEM stökar ner hela tiden, tycker inte jag gör annat än torkar bänkar där.
 
På samma gång har jag även tvättar en maskin vuxenkläder och två maskiner babykläder ( den unge lär inte gå naken, finns åtminstone en maskin till att tvätta) 
 
Har dock varit "duktig" och suttit i soffan mellan varven, tar ju inte så lång tid att tömma maskinerna och lägga i gång, däremellan har man 90 min slötid.
 
Nu kan jag laga mat igen 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog