Dagen som inte blev

Jaa aaa. Var skall jag börja. Kanske med natten för den var inte bra. G tyckte det var viktigare att äta än att sova. Så var rätt trött när de äntligen blev morgon. Under natten hade det kommit mera snö så manne gick ut och skottade medans resten av familjen tog vår traditionella morgonpromenad. Fick lite fina bilder och träffade en ”kollega”
 
Infjärden. Ack så vacker men förädisk. Lär ligga vitt fosfor i botten på den vattenpölen. Synd för annars kanske man skulle kunna simma där
 
Slank in till Lillens loppis men de var inte poppis, G vaknade och vägrade somna om på hemvägen trots att de tar en 15 min att gå. Så han fick komma upp ur vagnen när vi kom in. Mannen hade hunnit laga lunch åt oss. nam nam
 
Detta veckoslut har jag lovat städa stallägarens boxar då hon är på kurs, gör de ca varannan vecka. Hittills har de sammanfallit med att jag har stalledigt. Som tur tar de inte så länge att mocka 5 moxar med permanent bädd. Nå den snälla mannen grävde fram bilen åt mig innan han åkte till gymmet så att G och jag kunde åka till stallet. Tanken var ju att han skulle somna i bilen då morgonluren uteblev. Och de gjorde han, sov tom så länge att jag hann mocka en halv box. Hade ju planerat för liiiite längre lur. Har någon försökt mocka med en gnällig baby. Kan berätta att de tar lite extra tid om vi säger så. Som tur hade jag ingen direkt tidtabell så vi kunde gå runt i stallet och inspekter alla rena och skitia boxar, de var näligen roligt.
 
 
Dagens projetk hemma var att städa, dammråttorna började vara stora som sankt bernadshundar. Inte att leka med. Men, G hade ju fortfarande inte sovit mera än 40 min totalt och klockan var nu närmare 16. Så klädde åter en gång på mig och så tog vi en rask promenad runt kvarteret. De fungerade, äntligen. Så vi hann faktiskt städa hela huset, även om de tog närmare 4 timmar inklusive matpaus. 
 
Mat orkade vi inte laga så drog på mig byxor för första gången idag och rattade audin till Smiths burger i smedsby. Såg att de förnyat sin menu så testade en vegeburkare. De blev en besvikelse. Tur att man inte är vetegarian på ”riktigt” för de stekte den brevid biffarna, på samma stekbord. Smakade inte så gott heller, tror de var rotselleri eller nått iblandat
 
Men nu kan vi faktistk njuta av ett rent hem, även om de tog ett tag. Och plötsligt har vi massa rum i vardagsrummet efter att jag gick banans där i går. 
 
 
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Vill bara tipsa om att bära i vävd bärsjal om du vill och vågar. I vvd sjal kan man bära redan nyfödda på rygg, ochjag skulle tro att lillen skulle vara nöjd och sova medans du mockar om han får vara på din rygg.

    Kan kännas krångligt, men absolut värt att lära sig. När man väl kan är det supersmidigt. Om din kropp orkar med den extra belastningen det innebär vill säga.

    Gilla

    1. Vi har använt trikåsjal men han börjar kännas för tung i den. Även inhandlat ergobaby bärsele men han är inte 100 på om han gillar den ännu. Men skall kolla upp vvd

      Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: