Slapp söndag med fotografering

Idag har det inte blivit många knop gjorda. Trots att jag är mammaledig tycker jag att dagarna är fyllda med en massa program. Känns ibland som att man inte hinner sitta ner och andas mellan varven. Därför är söndagar som dessa, när man tar saker som de kommer riktigt sköna
 
Gjort ett långkok(pulled prok) som tog över 6 timmar att få till få till. Eller den ligger ännu i gjutjärnsgrytan så den blir väl lite mera reducerad med tiden. Vi har visserligen ätit av den till middag smaken var bra, men inte konsistensen på såsen.  
 
Annars då. Tog suprice suprice en promenad med G i morse, eller kanske man skall kalla de förmiddag för vi kom inte oss iväg före kl 11.30. Var lite kyligt så vi var inte ute så länge. Som tur somnade han redan efter 5 min. I skrivande stund är vi lite i valet och kvalet. Gnällighetsnivån börjar bli hög men skulle vara bra om han i alla fall höll sig vaken en 30 min till och sedan gå och sova för natten. Om inte annat så kanske vi kan börja tappa upp ett bad. (edit, sonen hann bli både badad och nattad innan jag skrev klart)

 
Dagens stora projekt var att fota en ny header. Tog medryttaren Daniela till hjälp. Men har någon försökt ta bra bilder med en häst inblandad. De kan vara rätt spännande, speceillet mitt i lunchhöet. Väntar med spänning på hur det kommer att bli. Fick i alla fall ett smakprov jag tänkte dela med mig av. Vi skulle egentligen gjort de redan igår men de blev lite struligt på vägen. 
 
Den hästen och hennes miner. Lite kul är att vi faktist står mitt på vägen och fotar, inte direkt mycket trafik runt stallet. 
Jaha, mannen gjorde sonen sällskap så nu är de bara jag och winnie uppe. Känns lite konstig tror inte de har hänt sedan november att jag varit ensam. Äter lite popcorn och väntar på att farmen skall börja. Får se hur länge jag orkar titta, borde nämlige gå och lägga mig tidigt eftersom jag skall vara på centralsjukhuset kl 8 i morgon bitti. 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: