Med biogasbuss till stan

Blev buss in till stan idag då jag hade några ärenden att uträtta. Orka inte gräva fram bilen och benet kändes inte 100 efter igår. Man får ju åka gratis buss med barnvagn mellan 9:30-13 och efter 17. Hade tur så de var en av de nya biogasbussarna som körde här förbi. De är splitternya, tror de är 2-3 veckor de varit i trafik. 
Så fräsha. 
 

Första stoppet blev eurokangas. Planerar att sy lite egna dreglisar så behövde tyg. Hittade ett fint bland restbitarna (behöver nämligen bara 30 *30cm tyg). Plocka på mig sytråd och tryckknappar på samma gång

 
 
Eftersom de är fastlagstisdag idag kräver de en bulle (med sylt) och stans bästa hittas vid aroma. Lite knepigt att komma in dit med vagn men klart värt det. 
 
 
Missade bussen hem med 10 min så fick fördriva en timme på stan. Går ju två bussar i timmen förbi oss, men de går med 10 min mellanrum vilket är lite dumt. Nå handla lite klädrullar på Clas Ohlson och utnyttjade skötrummet i rewell center. Tummen upp för de. Finns tom mikro där och WC är separat från ”omvårdnadsdelen”. Klart värt 50 cent. 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: