Gårdagen

I går hade vi mamma-barnträff hemma hos oss. Så planen var promenad med baby till S-Market för att handla ingredienser till rawfood chokladbollarna jag tänkte bjuda på och sedan städa så länge G sov i vagnen. 
 
Verklighet; sådan otroligt slask att jag fick starta upp bilen och åka för att handla. Stressa hem och ut på promenad. G sov…en hel timme (tänker han helt börja skippa att sova på dagarna??) så städningen blev med barn på ena armen. De gick bra och ingen såg ju att jag fuskat i hörnen men hade tänkt tex byta gardiner när jag nu hade lite tid. Sista timmen innan de kom åt jag lunch, matade baby, gjorde mina chokladbollar, sopade och sövde baby (allt nästan på samma gång kändes det som) fick honom i alla fall att sova 45 min till inne efter att proppat honom full med ersättning. Alla sätt är bra eller hur? 
 
Träffen gick bra och G var tom glad hela tiden förutom de sista 10 min. Vi blev bara 4 st men de gjorde ju att vi fick lite mera utrymme i våt lilla stuga. 
 
Så trött blir man efter att haft babygäster. 45 min sov han på min arm så kunde inte laga middag. 
 
Dock var han både trött (och hungrig) när han vaknade så mannen åt middadg så länge jag matade och tog sedan en promenad med G för att i alla fall få honom att sova en liten stund. Men nej. Jag som dessutom skulle till stallet packade då ner baby i bilen och åkte iväg med förhoppning att han skulle sova i bilen som han brukar göra. Men inte igår. På hemvägen tog han en powernapp i alla fall. 
 
Inte mockade han heller trots att han fick grepet med i skottkärran utan föredrog att hänga i foderboxen under tiden jag städade. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: