Rawfood chokladbollar

Testade att laga rawfood chokladbollar och de blev så bra att jag tänkte dela med mig av receptet. De går relativt snabbat att göra dem och verkar fungera bra då man vill ha nått litet sött efter maten, man behöver inte äta så många
 
Till ca 15 bollar behöver du
200g hasselnötter, lättaste är att ta färdigt hackade, men man kan såklart hacka dem själv
6 dadlar
2 tsk honung
2 msk kakao
2 msk kokosolja
 
Mixa samman allt utom nötterna med en stavmixer. Blanda sedan i nötterna och rör om. Forma till bollar och ställ kallt i kylen en liten stund. Njut med en kopp kaffe
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: