Sova ergonomiskt

Ja inte var det de vi sysslade med idag. Eller skall jag säga HEJ fjärde utvecklingssprånget, vart gömde du vår middagssömn. Från att tidigare sovit ca tre timmar på förmiddagen är vi plötsligt nere på 30 min och då endast om vagnen är i rörelse. 
 
Så, fick väl njuta när sonen faktiskt valde att sova inne idag även om de råkade bli PÅ mig
 
Först tog vi 30 min såhär. 
 
För att sedan svänga om och sova 30 min såhär. 
 
 
Nu sover han förhoppningsvis för natten efter en timmes nattande. Mamma skall äta en glassbåt och i alla fall en liten stund se på tv

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: