Vinn en dreglis

*Tävlingen är i samarbete med mitt tålamod och symaskin*
 
Tänkte jag skulle tävla ut en dreglis bland alla läsare. Tävligen pågår till söndag 12.3 kl 20:00. För att vara med och tävla skall du motivera varför just du vill vinna, gärna i diktform men inget måste
 
Lycka till
 
Dregglisen är tillverkad i bomullstrikå och har en tryckknapp bak. Nallen visar hur den ser ut
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Till babyn i magen jag vill vinna
    Så att allt dräggel försvinna
    Inga våta kläder mer
    Detta är de sämsta nödrim jag ser

    Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: