Rådgivningsbesök tredje månaden

Idag var de tidig uppstigning som gällde. Kl 10 hade vi rådgivning. Lite väl tidigt vaknade G som tycket  hej hej värden före 7 i morse. Trött mamma efter en hård natt försökte få honom att somna om men fick ge sig. 
 
Vikten börjar äntligen vara på rätt sida med 6365g vilket gör att han faktist gått upp ett helt kg på en månad. Längde var de värre med och ligger på 59,3 cm. Är faktist så illa att hans längdkurva har börjat dala neråt i stället för att gå uppåt. Vår ordninarie skötare var på semester så vikarien skulle konsultera läkaren. Hör jag inget så räcker det med läkarbesöket som är vid 4 månaders ålder. Men skall i alla fall börja ge ersättning vid varje amning nu och se om de hjälper. Han är ju vaken i så långa pass och så aktiv så kan ju hända att det är därför hans längd (och vikt) inte riktigt hänger med. Mera mat bara. Som tur är de inget som någon av oss stressar över. Han är ju pigg och glad i övrigt, huvudet växer som det skall (42,0 cm) och han utvecklas. Så är man då lite kort i rocken är man bara det.Gör ju att jag kan ha alla söta kläder lite längre
 
Idag var det även vaccinering. Andra dosen rota (hej alla illaluktnade pruttar). Sedan var de kombinationsvaccin diffteri-stelkrmp-kikosta-polio-och haemophilus influenzae typ B (de brukar ju jag klappa på jobbet ibland när jag odlar stammar) och så blev de pneumokock i andra benet. G berättade verkligen vad han tyckte om den behandlingen. Han var arg redan innan vi började och blev inte bättre. G gillar ju inte att vara naken så vägning och mätning hör inte till favoriterna. Sedan var han lite trött och hungrig på det. Inte lätt att vara liten
 
Nu sover han i alla fall i babyskyddet. Borde plocka upp honom med de kommer nästan garanterat leda till att han vaknar så en lite stund till kanske han går ligga där. Skönt med ”egentid” mannen åkte till gymmet och för att handla baby-panadol och G sover som sagt
 
G med sin nya skallra han fick igår
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: