Evighetsprojekt

I 7 dagar höll jag på med att reda upp vår bokhylla. Den var minst sagt kaos, böcker i tredubbla rader (vi skulle säkert behöva 2 hyllor till) och en massa grejs som bara var instoppade där. Min lilla hjälpreda gjorde inte att de blev lättare att städa direkt så därför drog de ut på tiden
 
En nästan före bild. Hann reda upp uppe på bokhyllan innan jag fotade. Borde köpa lite ramar till fotona bara
 
I går satt jag säkert tre timmar totalt, för de SKULLE bli klart. Att dammsuga böcker var tydligen en spännande upplevelse för G satt så glatt och förnöjt i babysittern i 45 min vi höll på själva.Böcker tenderar ju att samla en del damm.  Sedan kom mannen hem och sysslesatte G så att jag kunde göra klart
 
Snyggt blev de. Hittade en hylla med böcker som skall vara på vinden (Jo vi har två hyllor till där uppe) Sedan tömde jag nedersta raden för känns lite onödigt att ha en massa lådor med sladdar och datakomponenter i bokohyllan som bara tog plats. De är nu undangömda i en skrubb

 

Lite  mera ordning och redan nu i alla fall. Får se hur länge de håller och hur länge den tomma hyllan mitt i kommer att vara just tom

 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: