Experimentodling

Kan ju säga att jag vetkligen inte har gröna fingrar. I helgen slängde jag tom bort vår sista gröna växt, baj baj juckapalmen från ikea. Den hade trots allt hållits i liv i tre år vilket måste vara ett rekord tror jag. Däremot hade den inte växt en cm. Märkte i lördags att stammen var helt mjuk och sladdrig så inte så mycket att göra åt saken
 
Men nu var det inte de jag skulle skriva utan ett experiement jag gör. Man skall tydligen kunna så tomater direkt från en tomatskiva. Så när jag fixade lunch idag passade jag på att peta ner en skiva i en kruka med gjord. Nu känns de lite tveksamt om de kommer fungera. Jorden var mer än knastertorr och finns väl knappast någon näring kvar. Ställde i alla fall krukan i köksfönstret och hoppas på det bästa
 
Vad tror ni, kommer de tomater till sommaren?
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: