Målbilder

Tycker att det är viktigt att sätta upp målbilder för sig själv med jämna mellanrum. De kan vara att man står där framme och blir avtackad för fint sammarbete, kanske att man sätter sig bakom ratten på sin nya bil eller en solig dag på stranden med en god och avkopplande bok
 
Min målbild just nu för stunden är att de skall komma så mycket vårvärme så att man kan vara utan mössa utan att öronen värker. Vinterskorna är lagda på hyllan och solen strålar från en klarblå himmel. Då skall jag sitta i en park, någonstans i vasa medans G sover sin förmiddagslur. Jag har packat med en avslappande bok att läsa och nått läskande att dricka. I korgen finns säkert min lunch också så att vi kan vara ute flera timmar. Förhoppningsvis är marken torr sedan när G vaknar så att vi tillsamman kan ligga på en filt och titta på när gräset växer. 
 
I och med att jag inte kommer vara föräldrarledig på sommaren utan i stället jobba 8 timmar per dag inomhus gäller det att i stället ta vara på stunderna nu. Och hoppas att vi kommer få en helt underbar vår med mycket värme. Sedan gör de inget om sommaren regnar bort
 
Tja, var sol idag men blåste iskallt. (oroa er inte, G är precis utanför bilden)
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: