babysimstortyr

I går var vi för första gången på babysim. Vi har anmält oss till den som folkhälsan håller i Korsholm. Sedan början av januari har vi köat så det tog ett tag att få plats. Vi är ännu i kö till två andra grupper där tiden kanske skulle passa oss lite bättre.
 
Lite roligt var de att för att vi skulle simma krävdes de tre väskor, en till var och en. Var lite osäkert med hur vi skulle göra med G så han måste också ha en egen väska. 
 
Gick bra före. Jag böt om på G medans mannen gick in till herrarnas. Sedan langade jag över G och gick själv och drog på mig baddräckt. Måste dock säga att jösses vad små omklädningsrum det var och hårt tryck. Var en grupp före oss och minst en efter så ruljans hela tiden. 
 
Att simma var dock bland de värsta G gjort, och de fick vi också höra. Han tom vägra titta på oss så illa var det. 10 min var vi nere i bassängen totalt (upp ett varv mitt i för att torka lite tårar. Lite oturligt att de var fotografering för de som kommit så långt att de fick dyka så var extra kaos i bassängen. Men vi plaskade på lite i vattnet och gick upp. 
 
Efter blev de lite knepigt. Jag tog med mig G in på damernas för att duscha. Hade dock inget att lägga ner honom i och fanns inget att lägga honom i. Trasslade till på köpet in det med handukarna så kunde ju inte langa honom vidare heller. Nästa gång får vi ta lite mer tur. Jo man kan ta med in bilstolen men njäää, speciellt inte med tanke på hur ett barn lekte med duschen. Allt var vått runt om. Men om de var största fadesen så var de rätt lugnt.
 
90 min gick hela projektet ut på, för 10 min bad så rätt omständigt. Troligen blir vi väl smidigare med tiden. Och det är bra för honom att lära sig vara i vatten (32 graders vatten klagar inte mamma på heller)
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: