Den exploderande gröttallriken

Hoppas inte resten av dagen fortsätter på samma vis
 
Tänkte jag skulle vara lat och fixa frukostgröten i mikron. De går ju rätt snabbt, tre minuter eller så. I stället för 10 på spisen. Nå hade säkert i för mycket vatten för efter tre minuter var de fortfarande havresoppa. Så satte in den en stund till. Resultatet? Exploderaned gröt. De var gröt överallt i mikron, förutom i tallriken kändes det som. Så fick sanera hela mikron, man kan ju inte lämna de heller för fasttorkad gröt är ännu värre. De sura var att jag förra helgen skurat ur mikron.
 
Orkade jag göra nu gröttallrik efter fadäsen? Nä. Så fick mumsa i mig de tre skedar som fanns. Jättegott och mättande. Bra start på dagen
 
Om min tallrik såg ut såhär, kan ni gissa hur resten såg ut
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: