En bild jag är nöjd över

 
Försöker ju öva flitigt med kameran när tiden finns.  Tur att de finns en knapp att radera bilder med också. Men ibland, som förra veckan överrrsakade jag mig själv och fick en riktigt bra bild på G. Kan säga att jag inte fixat den alls (har inte lyckats ladda ner någor bra program till datorn. Sökte piccasa men inte fått ner det)
 
Det är verkligen inte lätt att få till bra bilder med djup i. Platta bilder är jag expert på numera, men oftast är ju föremålen tredimitionella. 
 
Men denna bild är så att jag skulle kunna förstora upp den och hänga den på väggen.
   

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: