#happicallenge baby

#Happicallenge
 
Idag kom de ett efterlängtat paket på posten. Nämligen ny babymonitor. Vi fick ju en men den var tyvärr så hungrig på batterier att vi bytt två-tre gånger i VECKAN (säg till om någon vill ha den, ges bort gratis) Babyenheten skulle dessutom anslutas till en elkontakt. Dock har den fungerat bra och den har ju gjort att G kunnat sova ute och gå och lägga sig före oss.  
 
Så de blev bestämt att i april köper vi ny. Har suttit och läst på och frågat runt för nu ville vi ha en som fungerar. På föräldragruppen var de en som rekommenderade Britton så en sådan fick de bli. VI hade tur att babystyle hade den på erbjudande. Minuset blev att de i vasa inte fanns någon utan i Uleoborg så de fick skicka efter åt oss. Men idag kom den.
 
Nu är den på laddning (G lär väl inte få gå och sova ikväll) Båda enheterna är på uppladdningsbara batterier men man lägger dem i varsin laddningsstatiol, fyra timmar skall de ta att ladda fullt. Som bonus visar den temperaturen. Och har tvåvägskomunikation
 
Så nu är de slut på batteriinköp. Och vi kan placera vagnen var vi vill utan att funera på om de finns ett elutag nära.
 
Maria hjärta britton (hoppas jag)
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: