Soligt vårväder #happicallenge

#happichallenge
 
Vilket underbart väder vi har haft idag i vasa. Solen sken och man kände faktist värmen där de var lä. G och jag gick på en promenad. Normalt tar den 1 timme men idag drog den ut till 90 min. Vi stannade till vid bocks och tittade lite på getterna. Sedan somnade G och jag fortsatte runt Metviken. Bara njöt av vädret
 
Simmade en massa fåglar. Måsar, gräsänder och ejdrar såg jag
 
Porlande vatten
 
Ser ni hjärtat av trädgrenen?
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: