Se de stora i de lilla #happichallenge

#happichallenge
 
Ni har kanske märkt att jag deltar i bloggutmaningen happichallenge. Den går ut på att man varje dag skall skriva ett inlägg i positiv anda. I bloggvärlden finns det så mycket negativt, tyvärr.  Jag har valt att  hitta något positivt i det lilla. Glädjen över att man finns till och mår bra. 
 
Idag är jag tacksam över mannen som tog itu med vårt diskberg. Tiden räcker inte till och vår lilla diskmaskin flåsar med tungan på utsidan. Ja då måste någon kavla upo ärmarna och sticka ner händerna i diskbaljan. 
 
 
Första gången ute på villan i kokkola. Sommaren 2013. Vem kunde tro att vi fyra år senare skulle vara gifta med barn
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: