Ja må jag leva. En lugn födelsedag

Grattis till mig. Fyller ju år idag och vad kan vara bättre än det? 33 borde det nu vara jag skall fylla i.
 
Dagen blev rätt lugn. Tanken var att en kompis skulle komma över, men efter en stressig vecka och en dålig natt så bestämde sig kroppen för att slänga in lite feber. Dvs nu tar du det lugnt och ligger på soffan. Så var bara att lyda och nu till kvällen mår jag bättre
 
Största delen av firandet kretsade kring mat. Jag önskade mig sushi till middag och det fick jag.  Blev så fansy som take away. Har inte ätit sushi på ett år så njöt verkligen. 
 
Vi plockade ihop lite olika sorter som vi sedan delade på då de flesta sorterna kom i portioner om 6-8 st
 
Till efterrätt blev de en kladdkaka med en choklad-turkiskpepparmouse och hallongrädde som mannen bakat och ”överraskade” mig med. Visste han skulle baka men inte vad då han åkte hem till sin mor för att baka. Verkligt god var den
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: