Göra skillnad

Fick en kommentar av en tjej som bad om hjälp. Känner igen mig i hennes text. Så i stället för att publicera hennes kommentar får hon de här inlägget av mig. 
 
Vill poängtera att jag inte känner henne men ver hur livet med eds och små barn är (vet inte åldern på hennes barn dock men gissar under ett år) Kanske hon bara luras och kommer använda pengarna till att festa hela helgen. Men idag väljer jag att tro på de goda och ge en hjälpande hand
 
Alla kan kanske inte donera, men man kan alltid dela
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: