Vilken (katastrofal) resa

I går var vi ute på äventyr.  Hemliga uppdrag i kokkola. Men vägen dit och hem var en katastrof. Mannen och sonen hämtade upp mig från arbete. Min snälla chef hade beviljat att jag skulle få halva dagen ledig. 
 
G brukar sova rätt bra i bilen när vi har pendlat till jeppis. Men inte i går. Var väl mitt mellan hans sovturer antar jag. Vi kom ungefär 100m innan vi insåg att de hjälper inte, mamma får hoppa in i baksätet. Jag brukar annars sitta fram i bilen då jag är så åksjuk. 
 
120 km är en lååååång sträcka att köra om en av passagerarna endast är nöjd och glad om bilen står stilla. I jeppo fick vi ta en andaspaus. Tur att jag packat med en del leksaker så han kunder roa sig 15 min i alla fall. OCh så sjöng vi en massa sånger. 
 
 
Efter kokkola tog vi en sväng via jeppis för att hälsa på hästen som är där.När hon såg att vi kom travade hon fram till grinden. Nöjde sig med att bli kraffsad bakom öronen lite och så trassade hon iväg igen. Hon var väl mer intresserad av hingstarna i hagen brevid. G passade på att sova mellan kokkola och jeppis och var pigg och glad när vi kom fram till stallet. Som vanlig charmade han alla 
 
Var ju jeppisdagarna på gång så vi orkade inte tränga in oss till stan, utan i ställen blev de middag på ABC. Snodde några gurkor från salladsbordet till G. Nam Nam
 
 
Sedan var de ju grejjen med att åka hem oxå. Nu gav vi de 10 km men sedan fick vi snällt stanna i mysinge och jag hoppa bak. Nu var alla leksaker dödstrista och mammas huvud tom på sånger. Kunde inte ens googa fram texten på nya då akkon dog i telefonen. Blev att improvisera med dvs andra grejor som låg i bilen
 
Så vad nytt under resan. 4 timmar i bil är VÄLDIGT länge om en av passagerarna är missnöjd. Testat att amma i bil för första gången, mitt i kokkola dessutom. Samt själv lyckats klämma in vagnen i Audin, de två är inte riktigt kompatibla med varandra. 
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: