Full rulle hela dagen

Om man slår upp hyper i ett lexikon så tror jag att de kommer upp en bild på mig (och kanske G också, vi är lite lika)
 
Man hinner med mycket om man stiger upp tidigt, var någon som väckte mig redan kl 6 i morse. För en gångs skulle var jag kanske inte så pigg på den iden men fick ge mig efter en timme. Så klockan 12 idag hade jag hunnit diska två maskiner disk, promenderat en gång, matat baby, städat nedrevåningen, tvättat en maskin tvätt samt ätit både frukost och lunch. 
 
Efter promenda två (okej gammal bild) blev de att baka bröd

 
De var säkert dagens största projekt. Tre timmar höll jag på med de innan allt bröd var klart. Trots att jag bara gräddade 6 semlor åt gången måste varje plåt vara 30-40 min i ugnen. Längtar så tills vi kan flytta så jag får ett KÖK att laga mat i
 
 
Och på tal om mat, mitt i brödbaket fick jag börja slänga ihop lite middag också. Blev lassange och även den skulle in i ugnen en god stund, suck
 
 
Blev att hänga ute på gräsmattan en stund efter middagen, tills en av oss tröttnade
 
 
Nu återstår att bada och lägga babysen efter lite kvällsgröt, ficka lunchlåda inför morgondagen och titta på ett avsnitt av barnmorskorna i east end. (<- sist på bollen?)

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: