Hej och hå på cykel

Kände mig extra allert idag på morgonen så blev att hoppa på cykeln när jag skulle ta mig till arbetet. Valde dessutom den längre vägen (6,5 km) men den går ändå på 25 min. Lika länge som att åka genom stan. 

 
Borde ta tag i cyklandet för de är så bra vardagsmotion. Och i rusningstid går de nästan snabbare att cykla. 
 
Är väl de att om jag skall cykla måst jag starta senast 6:15 på morgonen för att hinna i tid. Vilket kräver att G inte skall vara gnällig när jag stiger upp. Alltid är de nått man kan skylla på
 
Och såklart har jag hjälm. Skyddar både mot huvudskador och måsskit
 
 
Får väl döpa om cykeln snart. Den heter snigelsara då de går så långsamt att cykla med den
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: