Vegelasange som videoblogg

Okej, jag erkänner. Detta är min absolut första videoblogg. Och de kan ju bara bli bättre härifrån, eller hur? 
 
Tänke i alla fall testa nått nytt så i stället för att göra som vanligt när jag lägger upp recept så tänkte jag göra de i videoformat. Fun fact är att jag gjorde lasangen i tisdags och först idag är videon klar och uppladdad. De tog FEM timmar att laga lasangen (för en vanlig dödlig borde det gå på ca en timme) Orsaken var att jag hade en liten snorig baby att ta hand om på samma gång så vi lyckades klämma in både barnvagnspromenader X 2, lunch och mellanmål för oss båda innan middagen var klar. Sedan är ju vår superugn så fantastisk att lasangen fick ligga där i två timmar innan den var klar
 
 
Nå, när jag sedan skulle redigera hela filmen, ja då måste jag tydligen först ladda ner Imovie. Sedan tog de två kvällar att klippa ihop 5 min film pga att datorn inte ville ta emot alla klippen från telefonen. Slutligen så har jag egnat ett par kvällar åt att ladda upp den på youtube. 
 
Så nu vet, de är en fasilgt massa arbete bakom dessa några minuter. Dessutom är de filmat i fel vinkel ibland och knas med ljudet i början. Men hej, jag är inte perfekt (eller jo de är jag ju föresten) så ni får hålla till godo
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: