Det här med att planera tiden när man har barn

Vi har oftast lyckast pricka in rätt tid när vi skall iväg på nått med avtalad tid. Men idag bommade vi rätt rejält. Första missen kan inte annat än skyllas på mig som hade dålig läsförmåga och fick de till att vi skulle vara där kl 14 i stället för 13 som det stod i inbjudan. Nu var de ingen större fara, då de blev lite dropp in effekt och vi var inte sist i alla fall. 
 
Nå, avtalde med brorsan att vi plockar upp honom på vägen (var vår kusins förlovningskalas vi skulle iväg på) och att vi kommer kl 14. Gott om tid alltså när G började visa att han var trött där runt 12:30. Han sover ju sällan mera än 20-40 min i ett sträck. Förutom idag då. 90 min låg han och snarkade, sedan ”råkade” jag väcka honom. Och innan vi kom oss iväg skulle de bytas både kläder och blöja på honom. Fint folk kommer sent heter de ju va, si så där två timmar ”sena”
 
Var ju roligt att han för en gångs skull faktiskt sov ordentligt, men han skulle ju ha kunnat välja en annan dag att göra det på tycker man? eller är de kanske bara jag som hoppas på för mycket då? 
 
Men man märker ju hur mycket mera man måste anpassa sig med att passa tider nuförtiden. Inte bara hoppa i kläderna och dra en kam genom håret. Nu skall skötväskan packas med blöjor, mat och tidsfördriv. Rena kläder skall läggas på och bytas till torr blöja. Kanske måste man jaga ungen över hela huset innan man får på båda strumporna och sedan ett illvrål när man lägger på halaren. 
 
När jag trodde vi hade 30 min på oss innan vi skulle vara framme, men de visade sig att vi var 30 min sena redan. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: