Flytt med baby

Nu skall jag skriva ett riktigt expertinlägg. Jag som har flyttat så många gånger med små barn *host host*
 
Nej men är förvånad över hur enkelt de har gått. Alla har varnat oss om att de kan bli så kaos för G och att han kommer vara orolig. Nu är vi ju på inga vis klara med flytten ännu men det är på gång i alla fall. 
 
Hur har han reagerat då. Tja ingen större skillnad som vi har märkt ännu. Han tycket det är jättekul att åla runt i hela bostaden och plötsligt kan man hitta honom i badrummet, slickandes på golvbrunnen. Dörrar är också roliga och han har lyckats stänga några.  Mest gillar han väl att de är så mycket yta för honom att röra sig på
 
Första natten. Vi väntar på att pappa skall skruva ihop sängen åt honom, G somnade mitt i projektet. 
 
Den okände tvillingbrodern ingen visste att fanns
 
Mitt i kaoest kan man bygga torn, och rasera dem över hela golvet
 
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: