I ett virrvarr av lådor

Okej, vi har katastrofalt mycket saker. De tar som aldrig slut vårt packande. I måndags höll vi på i tre timmar och idag ytterligare tre timmar. Och vi får bara ett rum åt gången klart. Då gör vi inget annat än att packa och packa samt slänger bort en del. Troligen tar vi nog med oss nått som man skulle fått slänga. Och loppishögen växer, fick bokat bord på combo-loppis
 
Som tur har fammo och faffa-J kunnat passa G under tiden vi har fixat med våra grejor. Att dessutom ha ett barn runt fötterna skulle varit lite omöjligt. För att inte säga livsfarligt med tanke på all skit vi drar fram (allerigker, preparera näsan i god tid)
 
De som tagit upp mest är alla lådor med böcker. Tror vi har packat minst 20 lådor med böcker i, kan vara flera. Vi har ju en expedithylla som är 5X5 med hyllplan, dubbla rader böcker i den. Dessutom har vi haft två hyllor på vinden fulla med böcker. 
 
En planeringsmiss var att vi glömt boka flyttbil. Några svettiga samtal senare var de fixat och vi har en gigantisk bil från 24rent. Står att den är B kortsklassad men totalmassan ligger på 3500kg så börjar inte de vara C-kortsbil? Inte för att de spelar någon roll då vi båda har ett C på kortet. 
 
Fasar redan för att packa upp alla saker tillbaka, vet inte ens om vi får plats med sakerna. Men de måste vi väl få. Flyttar ju till en större bostad. Eller kvadraterna skall vara lika många men nu är ju allt på ett plan så försvinner ju inga onödiga m2. Vi har ju tom ett extra rum och MASSA förvaring. 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: