En egen hylla att leka i

En bra sak nu är att vi äntligen får någonstans att lägga alla Gs leksaker på. Tidigare har de till största del legat utspridda på hela golvet i vardagsrummet, och har någon orkat plocka ihop dem så har de legat i en korg mitt på golvet, för de var enda lediga ytan vi hade. 
 
Men nu, nu har vi gjort en egen bokhylla som han får ha alla sina böcker och sina leksaker i. På lagom höjd att riva ut. Jo, vi har testat det. Visserligen ligger nu nästan alla leksaker utspridda över golvet. Hoppas dock att de skall bli lättare för både oss, och i framtiden G, att städa undan när dagen börjar ta slut. Ordning och reda är ganska trevligt om man har tillräcligt med utrymme
 
I ungefär 5 min var de så ordning och reda. Konsten att få till bilden. Plockade ihop hans klossar och lade in dem i hyllan. Då kommer han som ett skott för han älskar verkligen att man bygger torn åt honom som han sedan får rasera. 
 
Men mamma, varför har du lagt böckerna så högt uppe. Nu är de ju jobbigt att ta dem. Men jo, han får nog ner dem om vi säger så. Och till alla som är oroliga. Vi har skruvat fast bokhyllan i väggen med vinkeljärn. De gjorde vi med alla hyllor idag så att han inte får dem över sig. 
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: