Skruva ner ett garage

Blev att fixa upp lite på gården idag. De har nämligen funnits stommen till ett tältgarage här. Ingen duk över men den kan vi ju köpa tänkte vi. MEN, visade sig att ingen av våra bilar passade i den. För man kommer inte ut ur bilen om man har en pressening över. Så då känns de lite onödigt att ha själva ställningen kvar. Speciellt när de tar upp en rätt bra bilplats. Nu har vi bilarna på rad efter varandra så man måste ta den bilen som är ytterst när man skall iväg. Genom att ta bort garaget så kan man ställa en bil på sidan. 
 
Så idag bestämde vi oss för att ta ner den. Eller jag stod och tittade på och mannen skruvade isär. Sista stolpen höll jag i så att den inte skulle trilla på grannens tomt. 
 
Funderar dock om man skulle kunna använda ramen till att bygga ett växthus av, och sedan dra genomskinlig plast över. Den är ju uppbyggd av moduler så man skulle ju inte behöva sätta upp alla sektioner. Förra ägarna ville inte heller ha garaget när de flyttade så därför blev de kvar åt oss. 
 
 
Vi har ju dessutom ett vanligt garage men tror de kommer att bli förvaring. Vi testade att lägga in saaben där under flytten så att den skulle vara ur väg. Nå de var ca 30 cm till godo runt om bilen. Eller är de jag som har en lång bil. Inget man börjar böka med varje dag i alla fall. Audin är ju kortare men ungefär lika bred. Dagens bilar är helt klart bredare än var de var 
 
Fick vara lite kreativ när de gällde vantar till G. Vi har ett par, någonstans. Alla kläder är ännu nerpackade så lite svårt att hitta vilken låda. Så blev strumpor på händerna i stället för vantar .Lika bra gick det. Det var så intressant att se på när pappa jobbade att han satt lugnt en timme i vagnen
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: