Han klättrar ju

*EDIT, detta skulle kommit upp i går men fastande någonstans på vägen tydligen*
 
Ibland säger de tydligen kliick och så kommer han på nått nytt att göra. Som idag. Vi har råkat placera en barnpall/stol framför Gs hylla. Den bara hamnade där, mest för att vara ur vägen. Vad händer. Jo den lille mannen lyckas i ett obevakat ögonblick klättra upp på pallen. Poff så var han bara där. Jätteroligt att kunna slänga alla böcker på golvet
 
 
Nå, på eftermiddagen tyckte han att sitta på knä, det är bara för babysar. Så vad gör han då, jo ställer sig upp på pallen. Det är en liten klätterapa vi fått tydligen. Så nu har han testat den konsten lite överallt. Att ställa sig upp mot diskmaskinen när den är öppen och man plockar ur är en favorit. (Så alla som kommer hit, alla bestik har varit ett varv via golvet först tack vare min hjälpreda)
 
 
Nu är vi verkligen i en fas när de går undan och han funderar ut nått nytt nästan varje dag. Krypa har vi dock inte ännu knäckt koden för. Han ställer sig på alla fyra och gungar men så mycket mera händer inte. Han ålar dock som en liten raket så fart saknas de i alla fall inte. 
 
(Och för den som är orolig. Vi har skruvat fast bokhyllan i väggen så han riskerar inte att få den över sig i sina akrobatkonster)

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: