Kattlucka VS barn

Fråga ett. Hur lär man katterna att själva använda sig av kattluckan. Nu måste vi stå och hålla upp den för att de skall kolla genom. Ibland går de tom runt huset för att komma in, vi har ju två dörrar. 
 
Fråga två. Hur hindrar man sonen från att leka med kattluckan? Kan ev finnas ett samband med nummer ett här. 
 
Skulle vara rätt behändigt om katterna skulle fatta att använda luckan. För då kan de komma och gå lite som de vill när vi är hemma, annars låser vi nog både lucka och dörr, samma till natten. Men vi har ju stött på patrull då en liten herreman här hemma tycker att kattluckan är bland de roligaste leksaken vi har skaffat åt honom i detta hus. Runt luckan finns nämligen en ram som man kan vicka upp och ner med. Ännu har han inte börjat stoppa ut saker genom luckan men även de kommer väl
 
Han börjar genast skratta och ålar i raserfart när han ser att vi öppnar dörren mot luckan. För att då ligga och fippla med den. Hindrar man honom börjar han gallskrika och blir som ett litet bakvänt C i famnen. Dagens ungdomar
 
Här leker han med lyckan, eller försöker han smita till moster som skulle ta med honom på en tur till parken så att vi kunde städa lite i gamla bostaden
 

 

 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: