Min lilla hjälpreda

Just nu verkar de komma nått nytt nästan varje dag. De senaste i roliga saker att göra är att tömma diskmaskin (man kan även tömma den på smutsig disk i fall någon undrar) Nu kommer han sättandes i ett jehu när han hör att man öppnar diskmaskinen.
 
I förra veckan nöjde han sig med att stå på knä, men idag skulle han stå på fötterna och plocka ut besticken ett och ett. Med lite varierande resultat. Några hamnade på golvet, några stoppade han i munnen, en sked fick jag direkt, ett par stoppades tillbaka i bestickskorgen och slutligen några åkte in i diskmaskinen.
 
Man vår väl njuta av de så länge han tycker det är roligt. Kan hända att de låter annorlunda om 15 år. Man får väl bara vara extra försiktig med var man lägger sakerna. Redan nu har ju aldrig köksknivar i diskaskin, det är nämligen bästa sättet att förstöra dem på. Sedan får man börja hålla koll på när han är där och leker så att han inte petar in en gaffel i ögat eller så
 
När man han handavtryck på insidan av luckan till diskmaskinen.
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: