Mamma går banan på biblioteket

Har äntligen tagit tummen ur rumpan och fixat mitt bilbliotekskort. De har varit borta i…några år. Har bara inte kommit för mig att gå och lösa ut ett nytt (hallå, de kostar faktist FEM ege att göra det) . Nå var med syrran till bibban häromdagen så att hon skulle få ett kort. Vi råkade köra förbi så blev bara spontant. 
 
Nå tog mig själv i kragen och mummlade fram att jag har tappat bort mitt kort. Visade sig att man tydligen kan koppla körkortet till bibliotekskortet och de var gratis (annars skulle jag som sagt fått betala FEM ege). Så i tog G och jag en tur till bibban när pappa somnat för kvällen. Först via barnavdelningen och låna 5 st pek/bilderböcker. Sedan ett varv och hitta böcker åt mig (tog bara två st, ska ju som hinna läsa dem också, varit välidigt knacklig med de de senste 10 månaderna)
 
Slutade med ett varv via hobbyhyllan och lite stickböcker med babymönster. En rejäl hög med andra ord. Brukar hänga med mannen till bibban och har snällt fått låna på hans kort, men då vågar man ju inte ta så många på en gång.
 
På tal om nått annat, HUR får man sonen att sitta bra i barnvagnen. Han bara kanar ner som ni ser. Annars sitter han ju helt ok på tex golvet hemma. Men inte i barnvagnen. 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Det ser ut som om ni har en Brio Happy? En inovi dyna var till stor hjälp då dottern just börjat sitta i sittdelen. Det gör den lite mindre och hon hölls bättre att sitta. Använder den fortfarande för att den är så mjuk och skön, men hon är rätt liten till växten än!

    Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: