De finns inga dåliga väder bara dåliga kläder

Usch vilket höstrusk det var idag på morgonen. Inte ens katterna ville gå ut, och då är det illa. Nåväl. Dåligt väder gäller inte som ursäkt för hund och hästmänniskor eller om man små barn. För jag tycker ju personligen att man skall visa barn att de inte finns så många ursäkter för att sitta inne. Att man i alla fall en liten stund kan vara ute. 
 
Nu är ju G så liten att han har ju själv ingen önskan att gå ut. Utan jag måste styra det. Däremot har jag aldrig märkt att han skulle klaga (gnälla) fast de är kallt eller ruskigt utan han sitter glatt och skrattar i vagnen. 
 
Dagar som idag drar man sig nog lite extra i alla fall. De regnade sidledes när vi steg upp. Så blev att bylta på oss ordentligt. Och när jag sedan väl fick ytterdörren låst, ja då märkte jag att vagnens regnskydd låg kvar där inne. Bara att gräva fram nycklarna igen då. 
 
Trots regnet, vinden och inte allt för många plusgrader (och att jag inte hittade några vantar) så var vi ute över en timme och gick. Så värst långt kom vi inte och hastigheten var långsam. Huvusaken är att vi (jag) rörde på mig
 
Två suddiga typer 8:30 på morgonen. Fast helt ärligt så gömmer vi oss under taket på verandan i väntan på att störstregnet skall avta
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: