Vart tog dagen vägen

Inte konstigt om jag aldrig blir frisk/utvilad/mår bättre (sjukskriven ännu till sista oktober) så som jag flänger på. Hinner ju knappt andas mellan varven och idag fick jag inte in hästen alls mellan alla turer
 
Började dagen med att planera en tur till minimani, diskmaskinsmedlet var slut. Fick dock erbjudande om vagnspromenad med sällskap när vi traskat på en liten stund. Vi har nämligen flyttat till samma gatan som en i mamma-gruppen vilket var en rolig överaskning. Tror de var första gången jag gått en ”riktig” barnvagnspromenad med en annan mamma. 
 
G tyckte de var helt värdelöst att sova, nepp och nope. Så fick ge upp när vi kom hem. I stället somnade han i sängen (kan ha varit lite hjälp av bröst mot mun metoden). Han sov TVÅ timmar här hemma. Vilket ledde till lite panik och stress. Hade bestämt lunchträff med mor och syskon. G vaknade 20 min innan vi skulle iväg, men då skulle han matas, bytas på osv osv. Inte så att vi kom för sent men blev lite onödigt kort med tid med ett nyvaket barn som hellst sitter i famnen. 
 
Lunch blev de vid bock´s, kåldolmar (och sedan åt vi kållåda till middag). G var glad hela tiden och alla fick bära runt på honom, han har varit lite osäker med framförallt min bror men de verkar äntligen ha gått över. 
 
Efter lunchen blev de kaffe hos syrran en stund, så länge att mannen undrat vart vi rymt. Nå, hem äta och så iväg och handla. Först till Jysk efter mörkläggningsgardiner till han som sover dagtid (mannen) och sedan till prisma och slåss med alla andra som veckohandlade. 
 
Väl hemma bara att packa upp, mata G med kvällsgröt och i badet med honom, följt av en maratonnattning då han inte somnade på eftermiddagen utan först i bilen när vi skulle handla, lite sent för en tupplur. 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: