Inte undra på att jag är utan kläder

Har haft lite dåligt med kläder sedan vi flyttade, och här är svaret. Mina och Gs kläder har nämligen inte blivit uppackade förens nu. Startade projektet packa upp kläder dag tre eller så men kom aldrig längre än till mannes kläder (snäll fru som jag är så fixar jag så klart hans kläder) Tror energin tog slut efter det. 
 
Resultatet nu är i stället att de ligger femtioelva högar med kläder på sovrumsgolvet i stället. Jag är ju tydligen bra på att börja projekt men värre med att avsluta dem tydligen. Är dessutom lite begränsad då vi ännu inte fått upp en lampa i sovrummet så har lite dåligt med arbetsljus. Sakta men säkert börjar jag i alla fall snart ha invikt alla Gs kläder. Passar på och sortera bort lite sommarkläder på samma gång
 
Nästa problem är att jag inte har några hyllplan i min garderob. Eller jag har två men skulle behöva tre till. Så får väl ta ett plan med och traska iväg till byggvaroaffär någon dag och be dem såga till lite i nått passligt material. Så jag slipper ha kläderna på golvet. 
 
Men att de kan ta sådan tid att packa upp och organisera ett hem. Man blir ju galen för mindre. 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: