Okej, det FINNS dåligt väder

När de regnar så att den vattentäta jackan är blöt på insidan, och ryggen våt pga regnets vinkel. Skorna tjippar när man går för att de är så våta. Ja då säger tom jag att de är dåligt väder. De regnar inte så mycket/hårt, men de verkar vara extra blött (?) regn. Blää. Tittade att de skulle vara sådant här väder hela veckan. Och jag som inte har någon regnrock
 
Tror ni vädret hindrade oss från att gå ut på vår dagliga promenad trodde ni däremot fel (fast hur skulle jag annars blivit så blöt). Lite kortare promenad blev de däremot, nöjde mig med en 35 min. Man behöver ju inte plåga sig hur mycket som hellst. 
 
Nya vantar och en mössa borde jag dock köpa för att klara höstens väder, finns de ”kurahanskar” för vuxna. Nu har jag inga vantar och är en aningens stel om fingrarna. I flytten hittade jag en sydväst så kanske man skulle plocka fram den på promenaderan. En ordentlig regnrock vore kanske inte helt fel, en som andas.  Promenadvänliga gummistövlar som jag A inte får kramp i vaderna av och B inte ger mig ”valpsjuka” Då skulle jag vara redo för höstens promenader. Ja, kontaktlinser skulle inte sitta helt fel de heller
 
Nej, jackan är inte neonrosa, den är genomvåt. Liksom håret. Tror jag sitter inne resten av dagen (äh fasiken, måst ju till stallet idag och klappa sjöhästen)
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: