Ett rum i taget, nu är vardagsrummet klart

 
*I SAMARBETE MED KODIN1*
 
 
Detta inlägg gör jag i samarbete med Kodin1. Alla vet ju hur det är att flytta. Plötsligt står man där utan den rätta lampan, eller så saknas det en meter eller två på alla befintliga gardiner man äger. Det är aldrig billigt att flytta och sällan kliar det så mycket i fingrarna att inreda som när man har ett sprillans nytt hem. Jag är inget undantag från den teorin. Därför var de roligt att slå mina påsar ihop med dem och hitta just de rätta detaljerna för vårt hem
 
 
Packa upp är inget som går så där bara. Speciellt inte när man har en hjälpreda på under en meter. Nu kunde vi även passa på att ställa saker och ting så att han inte når dem. Och han har varit hjälpsam och visat oss vilka böcker som är för lågt nere på hyllorna. Nu börjar de vara på slutraken med i alla fall vardagsrummet. Lite finns det att fixa ännu, tex skulle de vara skönt med nya soffor och jag önskar mig ett större matbord. Men det får tiden ta sig ann. 
 
Vissa menar att vi har för många böcker. Jag förstår inte alls vad de menar. Tavlorna i bakgrunden har jag själv målat för många många år sedan. Vårt gamla hjälpbord fick bli katternas nya matplats så de kan äta ostört och vi behöver inte fundera om G kommer att äta upp deras middag. 
 
Lampan hittar ni här. Jag tycker om den varma kopparfärgen och när jag sedan hittade gardiner i samma roströda nyans var de som om jag planerat allt (okej, fick gardinerna av mamma)
 
G fick en egen hylla till sina saker. Han har lärt sig att tömma både hylla 1 och hylla 2. Snäll mamma plockar upp varje kväll. Katten Winnie, 13 år, har hängt med mig sedan tiden i Närpes. 
Puffen från Kodin1
 
Klockan har tillfört min farmor och börjar ha några år på nacken. Lika glatt tickar den på ändå. Ljusstakarna är en lite rolig histora. Den korta är min, den långa mannens. Båda har vi fått dem i konfirmationspresent. Med 5 års mellanrum. 
 
De mysiga filtarna hittas här (ps, de är 50% rea på dem nu)
 
 
Mera böcker? (finns en tredje hylla i hallen) Tavlorna har mannens farmor gjort
 
Lampa markslöjd från kodin1

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: