Mamma, jag är stor pojke nu

Någon här i familjen har bestämt sig för att nu kan han äta själv. Fyra skedar gröt fick jag mata i morse. Sedan började han gallskrika. Först fattade jag inte alls varför. Testade ge en till sked som han bara slog undan. Plötslig grabbade han tag i skeden och nöjt förde han den till munnen helt själv. Smaskade en stund för att sedan ge tillbaka skeden åt mig för påfyllning.  Ungeför var femte sked gick han med på att bli matad med
 
SÅÅÅ glad att vi i går köpte ny haklapp. Av modellen med ärmar på. För de blev rätt klottigt. Både han jag jag behövde sanaeras efter att ”vi” ätit klart. 
 
Börjar väl vara dags att köpa ett underlägg att lägga under hans matstol så att de skulle vara lättare att städa efteråt. Speceillt med tanke på att vi dessutom har parkettgolv. Sedan funderar jag på att investera i någon form av sugkopp man kan lägga under hans tallrik så att den inte åker i golvet. Har hört att de skall finnas sådana och att folk skall vara nöjda. Har ni några tips på vilka modeller som de lönar sig att köpa?
 
Tack mamma, en sked gröt
 
Erkänn, du TÄNKTE mata mig va?
 
Sa ju att jag kan själv
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: