När vi bara skulle handla buntband

I går var en dag då vi egentligen inte hade lust med någonting (kan hända de skedde efter att vi skruvade upp en lampa i två timmar) Så för att helt säppa alla tankar på hus och hem och alla som ännu ligger och är ouppackade så slog vi slag i saken och slösade ALLA våra loppispengar på att gå på café. Låter värre än de var. århundradets sämsta loppisförsälljning fick vi ut 15,50€. Räckte alltså bra till två bakelser och en kaffekopp på fazers 
 
Jag var mera sugen på en juice till men de hade bara tripp. G ville testa men fattade inte sugrör
 
När vi ändå var i stan så tänkte vi smita in och handla buntband som vi glömt i en evighet. Och alla vet ju hur de går när man ”bara” skall handla nått. Sällan kommer man ut med bara en sak. Så gick de även för oss
 
 
Nu har vi fem korgar till bokhyllan, möbeltassar, superlim OCH buntband. Som tur behövde vi inte betala extra för sonen i kassan utan de trodde på oss när vi sa att vi hade med oss honom in. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: