Vardagskaos

Har insett att de för gått har flyttat in ett kaos i vårt hem. Man plockar och plocka och så fort man vänder ryggen till är de någon liten där och ”själper till” Nu när han har börjat ställa sig upp är de sååå roligt att dra ut allt ur hyllor. Snart har vi väl bara tomma hyllor kvar eftersom vi plockar bort och lägger upp vart efter. Vårt hem passar nog inte in i en glassig veckotining för tillfället
 
Tänkte illustrera med en bild som talar sitt tydliga språk. Här har han varit vaken ungefär 30 min. Frukosten är uppäten och kaoset börjar ta fart. För den som undrar var allt upplockat på kvällen. Kanske man skulle få sluta med det, då man ändå inte ser någon skillnad. 
 
Bästa är när man hittar saker där de inte alls skall vara. Ett ögoblick senare låg nämligen golvmoppen mitt bland alla hans böcker. Vupps bara så hade han dragit dit den. I köket har vi en annan hinderbana med diverse plastlådor som plötsligt har hoppat ut ur skåpen, helt av sig själva verkar det som. 
 
Är det så här de kommer att vara de kommande 20 åren. Konstant kaos och risk för att bryta nacken när man rör sig runt i lägenheten. Eller är de nu man skall börja lära honom att plock upp efter sig när man går och sova? fast han blir trött på ungefär en minut så man hinner inte alltid med riktigt. 
 
För tillfället är böcker en stor favorit. Han kan sitta nästan hur länge som hellst och bara bläddra i dem för sig själv. Historerna blir bara bättre av att man läser böckerna upp och ner och bakofram. Plockar man upp en bok tar de inte många minuter innan den ligger på golvet igen. Nu behöver han ju inte ens pallen mera utan ställer sig bara upp och drar ut (alla) böcker. Sedan sätter han sig med en duns, läs släpper taget om hyllan och dunsar på ändan. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: