Mat på posten

Brukar lite nu som då beställa från matsmart. Gillar deras koncept med att sälja ut sådana produkter där bäst före datum gått ut men som i alla fall är fullt ätliga till billiga priser. Vetemjöl och ris blir ju inte direkt dåligt över en dag. Sedan har de också ”bulkvaror” alltså om affärerna köpt in för stora partier som de inte blir av med. Partier som kanske blivit transportskadade osv. 
 
Igår kom en stor låda med grejjer jag beställt. Den vägde nästan 17 kg, uuups. Men tänk så mycket jag sparade på det
 
 
G hittade direkt de viktigaste i lådan. 6 paket babygröt. Hoppas de smakar. Dessa har gått i september, men är ungefär en månads förbrukning för oss så de går väl åt
 
Annars var de mest olika brukar tomatkross, tomatpure, 4 flaksor rökt olivolja (råkade visst trycka två gångern när jag beställde för skulle bara ha två). Brukar inte handla så mycket snask, även om de har massor, men nu trillade jag för frestelsen och handlade lite chips och nötter. Får bara låsa in dem i nått skåp. Totalt sparade jag nästan 80€ på min beställning
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: