Borde man vara rädd där ute?

Nu som då funderar jag. Borde man vara rätt när man är ute på vagnspromenaderna? Speciellt nu när den kvinna blev knivhuggen i metviksparken blir man lite extra fundersam. Jag brukar ju gå där lite nu som då förr. Inte så att jag har räddslan att de kunde varit jag. Utan snarare att man blir mer misstänksam och kanske kastar en extra blick över axeln då man är ensam
 
På mig har all terror verkligen gjort att jag känner mig otryggare. Jag är inte rädd för att åka i väg på saker men samtidigt finns det en innre oro kanske. Man vet aldrig var de smäller nästa gång. Kommer ju själv ihåg när de smällde i jeppis -99. Då befann jag mig på biblioteket på prao, ungefär 200m från platsen. De var före mobiltelefonernas tid så var inte alls roligt att försöka hitta mamma som skulle hämta mig den dagen. Halva stan var ju avspärrad och ingen viste vad som hänt. Folk som kom in på biblioteket pratade om bilbomber. Vi trodde det var för att de sprängde för halpa-hallis utbyggnad
 
Åter till promenerandet. Hur och skall man skydda sig. Borde man ladda upp med pepparspray och överfallsallarm i vagnen. Alltid gå där det finns massor av människor så att man aldrig är ensam. Hur tänker ni? Är ni rädda för att röra er ute på egen hand eller med barnvagnen?
 
 
 

url.jpg

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: