Vilse i skogen?

Testade att gå en väg ”baklänges” idag. De gick inte så bra då jag gick fel någonstans så vi hamnade i en återvändsgränd. Fanns dock en rätt bred skogsstig så tänkte att va tusan, vi testar att gå där. Kan säga att jag A är glad över vagnen vi har för den tar oss verkligen fram överallt. B tror inte att stigen var tänkt för barnvagnar
 
Syns inte så bra på bilden men är en rätt brant stigning här. Med hala stenar, löv och längre upp kom fram en massa tallrötter. Tokigt som jag är så vände jag inte om heller utan strätade vidare. Bra träning för rumpan i alla fall. Till slut kom vi ut till pohjolagatan som tanken var från början, och ca 10 m från de stället jag tänkte vi skulle ta kommit, om jag då tagit rätt väg. 
 
G var rätt trumpen under promenaden. Han verkar ha slutat sova på förmiddagen, även fast jag försöker och just här har vi avslutat ett försök. Så han sitter mest och surar. Ibland ser han ut som att jag bara hittar på tråkiga saker som att gå och gå och gå. Mamma tycker att de är bra med frisk luft och att små barn nog bra kan vara ute en timme om dagen i vagnen, vare sig dom vill eller inte
 
Slutade i alla fall med en gungtur i parken så då blev de bättre humör. Även om jag tyckte han skulle kunnat hålla i sig i gungan i stället för att klappa händer. 
Har ni annars tips på BRA mössor som faktist sitter där de skall? Testat både med och utan hjälmluva under. Mössor med och utan knytband. Men alla slutar på detta sätt, de täcker höger öga
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: