Avskyr att tanka

Finns det NÅGON annan där ute som verkligen avskyr att tanka bilen? Bland top 10 på min lista på saker jag inte vill göra hör att tanka bilen. Så när de ser ut på följande sätt när jag startar blir man lite deppad
 
 
Man kommer ju inte direkt till stallet på den tanken (har runt 12-15 km enkelväg) Så var bara att bita i det sura äpplet och fylla på. Skulle man vara smart skulle man lägga full tank, men nä de orkar jag verkligen inte. Tar ju en evighet likso. 20€ får räcka, så att man är tvungen att tanka igen om några dagar. 
 
Just nu när vi bara har en bil i rullning har jag kommit undan rätt lätt, fick ju en smärre chock när jag såg var bensinen kostade, när har den blivit så dyr?
 
Undrar om det är en tjänst man skulle kunna införa. Tankhjälpen. Man hämtar upp bilen, tankar den full och återbördar den till ägaren. De betalar bensinen och en 5:a för hjälpen. De faller ju dock på att jag då måste tanka en hel massa bilar. Nä ingen bra ide alltså

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: