Familjeutflykt när hovslagaren kommer

Dagens projekt som omfattade hovslagare blev minst sagt kaotisk. Var först meningen att medryttaren skulle åka så att jag inte behövde stressa, men hon hade haft lite väl stressigt på jobbet och hann inte. Märkte sedan att jag och mannen skulle båda vara på varsit ställe kl 14, i varsin ända av stan. Och vi har bara en bil. Samt att en av oss måste ta med G. Ringde in syrran som akuthjälp så även hon fick hänga med till stallet som extra hand
 
Depphästen skulle få vinterskor med broddar och snösulor så att vi är redo för vintern. 
 
Blev en lång väntan (all väntan som inkluderar att man har barn med sig är långa) då vi var andra på kö att få skor. Syrran tog en promenad med G och han somnade faktist, i hela 15 min. Sedan hade vi ytterligare 45 min att fördriva innan de blev vår tid. 
 
Vad gör man då. Nå man har en syster som alltid har kamera med sig, och en pojke som ÄLSKAR kamera, bättre kombination kan man knappast hitta
 
 
Fick som vanligt riktigt fina bilder, men sparar dem till en regnig dag. Hitta i alla fall bra inspiration till julkortsbilder i fall de inte kommer snö i år. 
 
 
Lagom tills att de blev vår tur att sko så dök även mannen upp i stallet så rena familjesammankomsten. Som tur kunde medryttaren rycka in och ”ta över” då vi höll på att få små utrbott, eller de minsta av oss i alla fall. Var dags för mat och torr blöja
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: