Ni har väl inte missat?

Ni har väl inte missat BLOGGENS sida på facebook? Där läggs de nyaste inläggen upp och ni kan på ett enkelt sätt få aviseringar om när bloggen är uppdaterad. På så sätt kan ni lättare följa med när nytt material dyker upp. 
 
Genom att gilla sidan är är ni garanterade att se de nyaste nytt om mitt liv, för de vill väl ingen missa? Så in med er alliihopa och gilla gilla gilla. Finns ingen orsak till att inte gilla 
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: