Slut som människa

Har nog inte varit min dag idag. Började redan i går kväll men en plutt som vägrade somna om när han vaknade 23:30. Och så höll de på hela natten. Sov ca 90 min för att sedan vara ”vaken” och otröstlig 15 min. Morgon tog vi 5. Redan då inser man att dagen knappast blir bättre. 
 
Åkte ut till stallet på morgonen. Var egentligen min dag men hade lovat bort hästen till Jari Snecks träning så åkte och tittade hur de uppförde sig. Helt ok blev betyget. Ingen av dem har direkt deltagit i en sådan intensiv hoppträing som de blir om man har privatlektion. Ridplan hade tyvärr frusti under natten så underlaget var inte så bra. Jasuska fick bra betyg av sneck. Hon är rå i hoppningen men villig att försöka. Blev trött på slutet så orkade inte riktigt med att hoppa så kom ner några bommar. Kan bara bli bättre från denna punkt (Även om hon nu är min dressyrhäst)
 
Hemma blev de att pyssla och städa lite då tjocka släkten kommer över på lunch i morgon (familjen alltså) Undrar lite vad vi tänkte där. Vi har bara två kastruller och då skall de lagas både kötträtt och vegerätt. Dessutom har vi bara fyra sittplatser vid bordet, vi kommer vara 8 pers i morgon, 9 med G. Men köttet är lagd på marinering, efterrätten har jag lagat i alla fall i huvudet och brödet har jäst sedan i fredags.  Mannen städade och jag och G rymde och handlade kattsand. G skulle egentligen varit hos farmor i eftermiddag men vi glömde bort det då dagen blev så intensiv. 
 
Läggningen gick i samma stil som natten. Tog nästan 90 min innan han somnade och sista 20 min låg han bara och ropade i sömnen. Knasbarn
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: