Okej, vi tittar på TV nu

Tillslut gav även jag upp. Så nu tittar vi på ”tv” varje kväll. Dvs vi letar fram ett 15 min klipp på youtube eller några av tvsidornas egna onlinearkiv. Tack vare att vi har äppeltv (en apple tv box) så behöver vi inte sitta och titta på en dataskärm eller telefon utan får de i tv rutan. 
 
När G insåg att de var ett program för honom
 
Vi är dock ännu rätt restrektiva med vad vi ser på och hur länge. Hittils är de max 15 min tv/dag som gäller. Vi har testat babyloonz (hitt hos alla) babblarna (delade åsikter) samt klassikern pingu. De som varit svårt är att hitta program som faktistk är anpassade för barn i ett års åldern. Jag personligen tycker att de skall vara lugna, inte massa snabba byten. Gärna med musik i, de gillas och en lätt handling. 
 
G verkar veta skillnad när de är Tv dags för honom eller om de är vi som tittar på tex nyheterna på morgonen. Nog tittar han på yle-aamu också men inte alls på samma sätt som om de är babblarna på.
 
Dock är fantasin och erfarenheten lite låg. Så vad tittar ni på för program med era små barn. Vi vill att de skall vara en mysig stund så används inte som barnvakt utan hela familjen släpper allt vad de håller på med kl 18 på kvällen för att delta i Gs tv-stund
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: