När man lovat bygga ett stall

Okej. Riktigt så ”illa” är de inte. Men vi ger stallägaren en hjälpande hand med att fixa två boxar till. Eftersom de aldrig verkar bli vinter=kallt=snö=bättre hagar så skulle de vara optimalt om hästarna kan komma in och torka upp hovar och ben lite nattetid. 
 
Eftersom de finns fem hästar men bara tre boxar kan man själv göra matematiken. Ni behöver dock inte oroa er om att de skulle blåsa bort. Bla min häst går ute dygnet runt och har tillgång till en utebox där hon spenderar 90% av tiden. Dock ser hon ut att njuta de gånger hon varit inne i stallet en timme eller två för att torka upp lite. 
 
Så nu skall de byggas boxar. Och för att bygga boxar behöver man utrymme. Så för tillfället är vår uppgift att tömma ett uteföråd på grejjer. De inledde vi idag, denna stormiga dag. Men om man skall flytta grejer behöver man ha nått att ställa dem i. Har någon försökt fixa en presenning över ett tältgarage som glidld på sned när de blåser 17 m/s. Bra terapi för hästarna (bla min då) när de fladdrar precis brevid hagen. 
 
Vår lille byggmästare var med. Först satt han snällt på en filt höförådet när vi bar ut hinderstolparna. Sedan, när jag vände ryggen till, fick han en jädra fart efter pappa och kröp raka vägen genom den största vattenpölen. Nu har vi köpt regnbyxor, regnhandskar. Gummistövlar har vi sedan tidigare. Så månne inte vi klarar vattenpölarna nu.
 
Lånade hästskrämman (läs barnvagn) så vi i alla fall skulle slippa flera missöden. Efter två timmar gav G och jag upp och åkte och veckohandlade i stället. Pappa fick bli kvar och bära. 
 
När man hittar en katt som faktist vill bli klappad och som ligger kvar. Våra springer åt andra hållet när G kommer
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: